Sigridshøj Landskabspleje

Inden for denne grønne gren udfører Sigridshøj:

Udarbejdelse af naturplaner (I samarbejde med ekstern firm) og praktiskering heraf

I flot blomst. Vilde urter og blomster.

Sigridshøjs egne naturarealer har igennem længere tid, været etableret med vildtbeplantninger med blomsterblandinger, kløverarter, solsikker, boghvede og ligende arter. Altsammen for at sikre en mangfoldighed i samspil med det moderne jordbrug. Disse naturlige kontraster kan også blive en del af din virksomhed- det behøver ikke bare være græs.

Topkapning af alle former for træer

Beskæring af gammel pil. Pilen skal skyde igen efter beskæring.

Udføres på baggrund af solid erfaring og uddannelse, og med de nødvendige beviser og forsikringer. Alt lige fra beskæring med forsat vækst for øje- til løft af hele træer (Fx over kirkemuren).

Ukrudtsbekæmpelse

Fx. abonnement på vedligeholdelse af faste arealer. Sprøjtecetifikat sikrer ordentlig og forsvarlig omgang med forbrug og praksisering heraf.

Bekæmpelse af bjørneklo

Bjørnekloen er en ekstrem invasiv art, derfor er der bekæmpelsespligt overfor bjørnekloen i Danmark. Lad os klare arbejdet med denne, ikke særlig rare plante- vi står for bekæmpelse og evt bortskaffelse af matriale.
Rydning af gamle vækster.

Rydning og etablering af nye vækster i din have, ved bofællseskaber, sommerhuse og lign.

Anlægsarbejder

Større arealer med stor Toro. Slåning af skrænter m.m. med buskrydder, samt evt. fjernnelse af matriale. Ligeledes slås større arealer med traktor og slaglepudser.

Manuelt med buskrydder og greb. Maskinelt med kraftig fingerklipper og let minilæsser (Kan komme ud og klippe fx. siv på følsomme arealer).

Rodfræsning

Det er som regel et meget stort arbejde at grave en rod væk. Der bliver et stort hul i jorden, og der skal fjernes en masse materiale.

Rodfræsning tilbydes, udført med minimale skader i din have. Der er flere muligheder: Fx ved montage på lille maskine, kan en havedør 90 cm forceres.

Roden fræsses normalt ca 5- 10 cm under jordoverflade, hvorefter den tildækkes med muld. Der kan herefter sås græs eller lignende. Med tiden rådner roden og jorden synker lidt, der efterfyldes med lidt fint muld.

Hvis det ønskes kan roden også fræsses helt væk, og der kan fx. genplantes på nøjagtigt samme sted.

Skriv til os

Kontakt os helt uforpligtende for en dialog omkring din opgave. Du er velkommen til at skrive til os via denne kontaktformular eller benytte kontaktoplysningerne i højre side.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Træbeskæring

Beskæring af gammel pil. Pilen skal skyde igen efter beskæring.

Rodfræsning

Det kraftige fræserhoved kan række over 2 meter ind i fx. blomsterbedet. Målt fra græskantetn.

+(45) 59 50 40 88

sigridshoj@gmail.com